Och filmer vi sett…

När man är nybliven förälder har man liksom fördelen att få gå i lite dvala de första veckorna, när man är hemma båda två och det man i huvudsak ska göra är att försöka sova under dagarna när bebisen sover (eftersom den ofta är vaken mycket på nätterna för att äta).

Det har väl gått sådär för oss. Jodå, nog för att vi gått i dvala, men det där med att sova på dagarna har det inte blivit mycket av, pga diverse saker. Men på kvällarna, då har vi slappat. Och vi har försökt slappa lite nån förmiddag med genom att äta frukost i soffan och kolla på film (även om de dagarna är lätträknade).

I alla fall så har vi hunnit med ett antal filmer under Tetts första två veckor utanför magen (även om de för det mesta setts nattetid istället för under förmiddagarna som önskats), och nu har vi även tagit oss tid att recensera dem. Så de närmaste dagarna nu kommer det att publiceras recensioner på alla de 13 filmer vi tagit oss an under "pappa-dagarna". Några av filmerna vi sett är bland andra "Domino", "En dag i livet" och "Broken Flowers". Så håll utkik efter recensioner ifall ni vill ha tips på bra (eller dåliga) filmer att fördriva tiden med.

[Till recensionerna]

Lämna ett svar