Får äntligen träffa morfar – och mormor igen!

Idag på eftermiddagen så ringde det på dörren. Det var mormor och morfar som kom och hälsade på! Oj vad glad jag blev, jag har ju inte ens träffat morfar förut, och mormor hade jag ju bara träffat jättesnabbt precis när jag var nyfödd. Jag visste att de skulle komma, för storebror har tjatat om att mormor och morfar ska komma i flera dagar nu.

Pappa hade åkt och köpt sushi som de vuxna skulle äta till middag när mormor och morfar kom, så jag passade på att få mysa med mormor och morfar direkt tills det var dags för dem att äta när pappa kom tillbaka. Mamma får äta specialsushi nu när jag får bröstmjölk från henne, men det är hon van för hon fick inte äta vanlig sushi under hela tiden som jag bodde i hennes mage heller. Men det gjorde inget, för då kunde storebrorsan få smaka av mammas sushi med. Han älskar ris så han tyckte det var smaskens. Jag längtar tills jag får äta lite annat än bara från mammas tuttar med…

Lämna ett svar