Mormor och morfar kommer!

Vet ni? Oj vad jag längtat efter att mormor och morfar ska komma och hälsa på. Mamma och pappa berättade för några dagar sedan att de skulle komma idag, och oj vad jag väntat och tjatat. Så idag på dagis så har jag inte pratat om något annat än att mormor och morfar skulle komma till mig efter dagis.

Jag sa glatt hej då till alla på dagis och berättade att jag inte skulle komma dit på fredag, för då är mormor och morfar fortfarande kvar. Och imorgon är det ju helgdag, för det är Kristi himmelfärd.

När vi kom hem väntade och väntade jag, och mamma och pappa hade hyrt en film som vi skulle kolla på medan vi väntade. Men jag hade inte riktigt ro att titta, för jag längtade så efter mormor och morfar.

Sen åkte pappa iväg och skulle handla mat. Precis när han hade gått så ringde det på dörren. Då trodde jag att det var pappa först som kommit tillbaka, men gissa vad jag blev glad när jag kom på att det var mormor och morfar. Oj vad jag kramades och myste med dem då. Både jag och brorsan gjorde det.

Mormor och morfar hade med sig en massa videofilmer till mig, Djungelboken till exempel, så vi kollade på dem medan vi väntade på att pappa skulle komma hem med maten. Den var jättebra, jag gillade speciellt Baloo och elefanterna. Mamma plockade fram en stor Baloo-nalle som jag tydligen hade uppe på en hylla i mitt rum, och jag myste med den och morfar i soffan. Det var pappas Baloo-nalle som han fått av mamma nån gång för länge sen.

När pappa kom hem så var det dags för sushi. Eftersom mamma äter special-sushi nu när Tett får mat från henne så kunde jag få smaka sushi med. Det var gott tyckte jag, men mest åt jag ris, för jag älskar ris.

Efter maten tittade jag lite på film igen, och sen var det dags att sova. Mamma och pappa spelade och sjöng lite för mig innan jag somnade, och mormor och morfar lovade att vi skulle åka ut och köpa en blå bil till mig imorgon. Åh vad jag längtar!


Lämna ett svar