Vägning och mätning och hälsar på på mammas jobb

Idag var jag och mamma på öppen mottagning på BVC för att väga och mäta mig. Det var ganska lång väntetid på att få komma in till barnmorskan, så jag hann både få mat och kräkas upp den medan vi väntade på vår tur i väntrummet.

Jag hade gått upp jättebra i vikt och väger nu 4160 gram och är 54 och en halv centimeter lång. Stora killen!

När vi var klara på BVC så åkte vi till mammas jobb. Vi skulle hälsa på där och äta lunch med några av hennes arbetskompisar. Den första jag fick säga hej till var Tina. Hon tyckte att jag var jättesöt. Men jag sov mest hela tiden. Sen visade mamma upp mig för alla som satt och åt lunch, och sen till sist för dem på mammas avdelning. De tyckte att jag var pytteliten. Pytt, jag som har blivit så stor!

När mamma sagt hej till alla så åkte vi iväg och åt lunch på en restaurang. Vi satt ute i solen, det var jätteskönt väder. Jag sov gott i bilbarnstolen på uteserveringen hela tiden, så mamma fick prata med sina arbetskamrater i fred.

Efter lunchen åkte vi tillbaka till mammas jobb, och sen var vi kvar där ganska länge och störde mammas arbetskompisar när de skulle jobba. Jag passade på att äta lite med medan vi var där, och sov en stund på soffan inne i mammas rum, den var skön att vila på!

Sedan åkte vi hem i alla fall för att pappa skulle hinna få bilen tills han skulle hämta storebror på dagis.

Lämna ett svar