Skogen

Idag åkte vi till skogen och busade. Vi hittade en rutschkana där som jag åkte i. Mamma och pappa åkte också rutschkana, och då puttade jag dem. Sen åkte både mamma och pappa tillsammans med mig också, det var jättekul! Jag ville åka om och om och om och om igen, och det fick jag!

När vi åkt klart rutschkana (tyckte mamma och pappa) så gick vi vidare genom skogen. Jag och mamma tog lite gen/senvägar genom skogen och överraskade pappa och Tett lite här och där genom att smyga på dem. Det var jättekul 🙂

Vi såg en väldans massa djur också, harar, hästar, ekorrar, fåglar och rådjur. Fast rådjuret hann jag aldrig se, för det hann springa iväg. Jag och mamma såg harbajsar med i skogen, blä. Vi matade hästarna jag och mamma med, jag är jättetuff som vågar ge de stora hästarna gräs tycker mamma.

När vi kom hem från skogen på kvällen och mamma gjorde mig iordning för sängen så hittade hon en fästing på min mage. Den hade precis precis bitit sig fast, så den var lätt att få bort. Men pappa blev jätterädd, för han tycker att fästingar är jätteläskiga, så då blev det en ordentlig genomgång av alla så att ingen fler fästing hade bitit sig fast på nån av oss. Men det var det som tur var inte. Pappa trodde att det var när jag och mamma matat hästarna som fästingen bitit sig fast, för då gick vi i högt gräs, och det är tydligen där som fästingarna bor. Tur att mamma hittade fästingen så fort på mig i alla fall, för man kan tydligen bli sjuk av när fästingarna bits. Usch och blä.


Lämna ett svar