Får följa med till nya huset

Idag så lämnade pappa storebror på dagis, och sen var det packning och fixning fram till lunch, då vi åkte hela familjen och hämtade brorsan. Han var jätteledsen eftersom det var hans sista dag på det gamla dagiset idag, och han ville inte alls följa med oss hem.

Efter dagis åkte vi och lämnade brorsan hos oldemor, oldefar, farmor och farfar. Moltas råkade kliva på en geting där, så han blev jätteledsen igen. Då fick jag sitta i storebrors sittvagn medan mamma tröstade brorsan.

Sen åkte jag, mamma och pappa iväg med bilen. Vi skulle till Västerås och betala vårat hus, och mamma och pappa skulle tejpa inför målning i huset imorgon. När vi kom fram till banken var jag jättebesvärlig och grät och bråkade massor. Men när bankbesöket väl var avslutat blev jag lugn, och då åkte vi till vårt nya hus. Åh vad spännande att få se det! Jag har ju bara varit inuti mammas mage när vi har varit i huset förut.

Jag somnade gott på vår nya veranda medan mamma och pappa flyttade garderober och tejpade tak och lister. Mamma visade att trädrummet ska bli mitt nya rum sen. Om jag inte ska dela rum med brorsan vill säga.

Det kom en liten pojke in i vardagsrummet när mamma och pappa var på övervåningen och fixade. Han hette Isak och är lika stor som min storebror. De kommer nog att bli kompisar sen när brorsan kommer hit med!


Lämna ett svar