Vilken röra!

Oj. Ni må tro att det är rörigt hemma hos oss nu. Mamma och pappa packar lådor för fullt, och allt är upp och ner. Jag orkar nästan inte med all röra, så jag försöker sova så mycket som möjligt så att mamma och pappa ska bli klara nån gång.

Efter en förmiddag med packande så åkte vi till Sumpan jag, mamma och pappa. Mamma och pappa skulle skriva på lånepapper för huset i Västerås. Det blev nåt strul där så det tog jättelång tid, men jag var ändå snäll och sov hela tiden. Till och med under lunchen som mamma och pappa åt i Sumpan sen. Annars brukar jag mest vara vaken så fort mamma ska äta.

Efter lunchen åkte vi till brorsans dagis och hämtade honom. Mamma gick in och hämtade honom och jag väntade i bilen med pappa och sov gott. När vi kom hem däremot kom jag på att jag var jättehungrig och skrek som en gris!

Jag fick mat sen och brorsan försökte leka i mamma och pappas röra, men det gick inget vidare. Senare på kvällen kom farmor och farfar och farmor gosade en stund med mig. Sen kollade jag och brorsan på Bolibompa, det var med Lilla röda traktorn och Brum idag. Brorsan satt på golvet med mig och gungade mig i babysittern under hela Bolibompa, det var mysigt det. Mamma och pappa, de bara packade.

När det var sovdags för storebror så spelade pappa gitarr också sjöng han och mamma en massa. Jag var vaken jag med och fick sitta i mammas knä medan de sjöng och spelade. När vi skulle säga godnatt till brorsan sen ville han att jag skulle stanna och sova hos honom, men det fick jag inte, typiskt! Tur att mamma och pappa funderar på att låta mig och storebror dela rum i Västerås, det vore kul tycker jag, att få sova i samma rum som brorsan!

Lämna ett svar