Kör traktor och åker hem (fast vill inte)

I morse var morfar och jobbade på Träporten. Gissa om jag tjatade på mormor och alla andra som var hemma hela dan att jag ville köra traktor. Till slut så ringde mormor till morfar och sa att han nog var tvungen att komma hem, för jag sa ”köra traktor, lite, lite” hela tiden. Då kom morfar efter bara en liten stund. Åh vad glad jag blev då. Sen körde jag och morfar runt, runt, runt med både den stora och den lilla traktorn.

Sen var morfar tvungen att åka och jobba igen, då blev jag jätteledsen. Också var jag ledsen för att säga hej då till alla med, för att vi skulle åka hem. Jag grät massor, och var trött med, så när vi vinkat hej då till alla så somnade jag gott i bilen. När jag vaknade hade vi åkt ganska långt, så jag hade sovit länge. Då satte mamma och pappa igång ”lältarna” (superhjältarna) på dvd:n till mig, så kollade jag på den flera gånger och fikade kex, välling och banan ända tills vi var hemma i Spånga igen, då var klockan jättesent.

Lämna ett svar