Familjedag med sevärdheter, park, regnskogslunch och fik

Mamma berättar:

Idag skulle Björn och Malin ha en ”barnfri” dag och vi skulle ha en familjedag för oss själva. Vi hade sovit gott på natten allihop och sov ganska länge. Sen klev vi upp och åt en god scones-frukost, och efter frukost plockade vi fram Hula-hoops och cola light. Moltas tyckte det var knasigt att äta snacks och dricka cola mitt på eftermiddagen, direkt efter frukost, men han myste och tyckte att det var gott. Vi visade honom hur han kunde trä Hula-hoopsen på fingrarna och sedan äta dem från fingrarna, och det tyckte han var väldigt kul.

Efter en lugn förmiddag i hotellrummet gav vi oss av mot stan. Vi valde att åka till en station som hade rulltrappor eller hiss, eftersom det är så jobbigt att bära vagnarna när vi var själva. Helt fantastiskt dåligt att de inte har fler stationer med rulltrappor eller hiss!!! Stackars handikappade London-bor! Vi hamnade i alla fall på Waterloo station (tror jag), och därifrån ser man London Eye väl. Vi passade på att fota Moltas framför London Eye, och försökte få honom och även Tett framför Big Ben. Bilderna blev väl sådär. Moltas poserade glatt framför Londonska telefonkiosker både med och utan lillebror, och vi fick många fina bilder…

När fotosessionen var avslutad gick vi till St James Park för att Moltas skulle få springa av sig lite. Han sprang omkring som en vilde och jagade duvor och ekorrar och lekte med pinnar och sprang runt träd. Tett låg nöjt i vagnen, och när han inte var nöjd fick han åka sele. Vi strosade på och tittade på djuren och fascinerades över hur nära city alla djur lever. Och hur tama och människovana de är. En ekorre sprang upp på benet till en matande farbror…

Vi gick sedan in mot stan och letade upp ”Rainforest caf

Lämna ett svar