Omöjligt att hålla sig för skratt

En programledare som inte kan hålla sig från att skratta åt en i debattpanelen som har väldigt ljus röst.

Oj, oj, oj. Nu har jag försökt se klart den här filmen men långa pauser mellan försöken. Men jag kan inte hålla mig för skratt jag heller. Så jag får ta det när jag kommit hem från jobbet istället. För det ser ju sjukt ut att sitta här och fnittra i ett hörn med hörlurar på sig.
/>

6 reaktioner till “Omöjligt att hålla sig för skratt”

 1. Tänkte också…
  …att det kanske är fejk. Men killen på slutet kanske bara mobbar lite extra…

  ..sedan är ju programledaren ruskigt bra på att fejka skratt i sådana fall…

  …så jag tänker låtsas att det är på riktigt oavsett.

  Som du säger Björn, det skulle vara jäkligt kul att veta vad de säger.

  Ingen som kan språket som vill texta?

Lämna ett svar