Det är kul med bildretuschering

Som kanske har märkts här på twum så tycker jag att det är kul med bildretuschering. Skulle jag bara ha mer tid så skulle det säkert bli fler "nyheter" baserade på helt meningslös retusch. Om inte annat för att lära sig mer.

Det finns ju proffs som är så otroligt duktiga att man inte förstår hur de lyckas. Sedan finns det massa amatörer som är minst lika bra. Många av dem kan man hitta på olika webbsidor där det anordnas tävlingar och utmaningar i retusch på olika ämnen. Om ni inte kikat in några sådana sidor förut så rekommenderar jag det.

Här är några sådana sidor att kika på:
Worth 1000 »
Freaking News »
Photoshopcontest »

4 reaktioner till “Det är kul med bildretuschering”

  1. Ärligt talat…
    …så kommer Moltas att få allvarliga men av att se dina fotoretuscheringar… han blev ju helt förtvivlad när han såg dig sitta fast i cola-flaskan. Vågar inte ens fundera över hans reaktioner över pappas alla frisyrer. Ska twum behöva bli en barnförbjuden sajt?

Lämna ett svar