Inflyttningsfest på nya dagis

Idag så har pappa jobbat hemma, så när jag vaknade så satt han inne på kontoret framför datorn. Sen åt han gröt med mig och mamma innan vi skulle gå på dagis.

Mamma hämtade mig klockan två på dagis sen, men så gick vi bara hem och åt lite och bytte om, sedan skulle vi gå tillbaka till dagis igen, hela familjen!! Knasigt. Till och med Tett fast han hade lite feber, stackars lillebror! Men vad knäppt att gå till dagis fast det blivit mörkt och allt… Det var för att det var inflyttningsfest på nya dagiset. De klippte band och sen bjöd de på kaffe och tårta. Det var mums med tårta. Jag lekte massor med Yuuki och de andra barnen, och ville inte alls gå hem. Men när jag fick en ballong att ta med mig hem så gick jag med på att klä på mig i alla fall. Men då gick ballongen sönder, då blev jag jätteledsen. Men jag fick en ny av Liselott. Sen gick den sönder igen, då fick jag en ny av Eva. Vilken tur! Jag provade pappas jacka först, innan jag tog på mig min egen. Den var jättestor…


Lämna ett svar