Sover mig igenom nyårsnatten

Idag på dan så var mamma och pappa på spa, och jag, brorsan, mormor och morfar åkte pulka. Eller ja, jag åkte inte pulka utan satt i vagnen och myste medan brorsan åkte pulka med morfar. Han fick prova att åka lift med brorsan, det såg skoj ut.

När vi kom in efter pulkaåkandet somnade jag gott, sen vaknade jag och åt och ville gärna sova lite till. Och lite till. Och sen var jag bara vaken för att få på mig fina kläder och äta min kvällsgröt innan jag somnade igen. Och sov igenom hela nyårsfirandet och alla smällare och fyrverkerier och allt. Mamma och pappa var förvånade över att jag kunde sova så hårt utan att vakna av alla smällar, och brorsan han tyckte att de skulle gå in till mig för han var säker på att jag skulle bli ledsen med om jag skulle vaknat av att det lät så mycket. Men jag sov gott hela natten och märkte inte ens av att det blivit ett nytt år. Eller att jag varit med om mitt livs första nyårsafton…

Lämna ett svar