Mamma och pappa på spa och jag åker pulka

I dag stack mamma och pappa iväg på spa efter frukost. Jag, mormor, morfar och Tett gick upp till backen och åkte pulka medan de spaade. Vi köpte en ny pulka med, en grön!

Jag fick provåka lift också, det var bra att öva på inför att jag ska åka skidor sen tyckte mormor och morfar. Jag tyckte att det var jättekul.

När vi kom hem och precis hade börjat med maten så kom mamma och pappa hem. De hade haft det skönt på spa.Sen vilade vi lite och jag kollade på Nicke Nyfiken på film.

Senare var det dags för middag, då kom Emmelie. God mat, men jag tjuvåt spagetti och ketchup lite tidigare, för jag var så hungrig, så jag åt inte så mycket av själva nyårsmiddagen.

Till efterrätt fick vi marängsviss. Men jag ville hellre ha bara glass, så då fick jag det. Men så satte jag glass i halsen precis när jag påbörjat min andra portion, och det gjorde jätteont och var kallt, så sen ville jag inte ha mer glass. Då ritade jag en stund istället, och sen diskade jag när alla ätit upp.

Sedan tittade jag och mormor på tv ända tills klockan slog tolv. Då blev det tydligen ett nytt år och det verkade alla fira med att skjuta raketer. Det var mycket fina fyrverkerier, och vi gick ut och tittade på det på bron. Men jag tyckte det smällde så mycket och undrade om nog inte Tett skulle bli ledsen, så jag ville gå in till honom istället och titta på fyrverkerierna genom fönstret. Det kändes mycket tryggare. Jag fick smaka champagne med, men det var surt tyckte jag!

Nästan en hel timme in på det nya året så gick vi alla och la oss och sov gott. Oj vilken lång sista dag på året det varit idag! Och rolig 🙂


Lämna ett svar