Stranden och middag och shopping i Patong

Mamma berättar:

Idag letade vi oss ner till stranden efter hotellfrukost. Vi skulle hitta mr Crabs beachclub för att få låna gratis solsängar och parasoller där genom hotellet. Mamma och pappa gick före och vi traskade ner efteråt, efter att ha bokat lite utflykter och frågat vingguiden om ditt och datt. När vi hittade igen mamma, pappa och barnen och lagt oss till rätta kom en madame och menade att vi inte låg på Crabs solstolar, så hon ville ha betalt eller så fick vi flytta oss. Efter mycket om och men hittade vi lediga stolar hos Crab (färg på parasollerna var det som skiljde dem åt). Sedan var det sol och bad som gällde. Och vid varje kallsup första dan blev man lika förvånad och äcklad av saltvattensmaken… Det gick lagom stora vågor och Moltas lekte både i vattnet med oss och i sanden med hinken och spaden som mamma och pappa köpte till honom igår. Efter några timmar kände vi oss ganska strandnöjda och gick upp till hotellet för en lunch. Jag och Tård tog en varsin grillad ost- och skinkmacka med pommes, och Tård kände sig hyfsat snuvad på konfekten när pappa istället valde en Sa tay som visade sig vara små grillspett av kyckling, nedstuckna i en ananas, med jordnötssås till. Pappa var å andra sidan mycket skadeglad åt Tårds nerköp 😉 Än en gång hade han dragit vinstlotten vad gällde matval

Lämna ett svar