Första dagen i Thailand

Mamma berättar:

Så fort planet landat så började Moltas tjata om att bada. Jo, han var inte ensam om att vilja hoppa i poolen vill jag lova… Men det var några timmar tills dess… vi väntade tills de flesta gått ur planet och tog oss ut vi med. Sen var det lång väntan i passkontrollen, och alla skulle fotograferas och få typ sjuttioelva stämplar var i pass och överallt. När vi äntligen tagit oss igenom den kön så stod våra väskor och väntade på oss, och vi tog ett snabbt toabesök innan vi tog med oss våra väskor och gick ut för att leta redan på rätt buss. Värmen som slog emot oss när vi kom ut kändes helt ljuvlig. Och inte var det så vidare disigt heller utan gassande sol. I bussen var det om möjligt än varmare, men som tur var behövde vi inte vänta så länge innan vi gav oss iväg. En svensk guide kom in och berättade lite om Phuket och gav lite tips, sedan lämnade hon över till en thailändsk herre som blev vår guide. Han pratade ganska oförståelig engelska (var nästan bättre på svenska faktiskt), men det man förstod av vad han sa var intressant i alla fall. Vi åkte förbi där filmen

Lämna ett svar