Ultraljud

Idag har vi fått se dig för allra första gången… det är tredje gången vi är på ett ”första” ultraljud, och det är lika overkligt varje gång. Man tycker ju man borde börja bli van nån gång… Du var så söt där du låg inne i magen. Ganska så lugn och ville helst inte posera för någon bild. Men vi såg att du fanns där, att ditt lilla hjärta pickade och att allt var som det skulle. Barnmorskan flyttade fram datumet till den 26 juni istället, och det passar bättre in med mina egna beräkningar med. Och passar bättre för mitt jobb med så jag hinner vara med på katalogfotograferingen innan du kommer, för om du skulle kommit en vecka tidigare hade det varit precis på gränsen…

Åh, nu längtar vi mest efter att det ska bli juni så vi ska få gosa med dig på utsidan av magen. Men många sparkar och mycket bus ska vi ha med varandra du och jag innan dess, så tiden kommer nog att springa iväg tills vi får snosa på dig på riktigt.

Idag ska vi förresten lägga ut första versionen av din hemsida med (inte så fixad, vi lovar att du ska få en mer rolig hemsida när du kommer ut). Också gör vi det offentligt att du finns med på twum. Vi ska även berätta för din stora storebror idag att du finns i mammas mage. Han kommer nog att bli jätteglad!

Puss och kram från mamma och pappa


Lämna ett svar