Två storebröder i familjen

Jojomensan. Knasigt men sant. En till bebis på gång medan yngsta storebrorsan fortfarande är bebis. Och idag har vi fått tjuvkika på vårt tredje lilla bebismirakel för första gången. Den var inte så himla sugen på att vara med på bild, och ganska så lugn där i magen (väldigt olik Moltas som snurrade runt som en galning, vilket han ju fortfarande gör, även utanför magen). Men söt förstås, eller hur?

Ja, vad ska man säga mer? Att det är lika fascinerande varje gång kanske. Just den där första gången som man får se att det verkligen är en bebis där inne… Jag har dock känt kraftiga sparkar hela den här veckan, så den här gången visste jag ju mer säkert än med de två andra att det faktiskt var en bebis där inne (kände inte så tidiga sparkar med varken Moltas eller Tett). Men ändå. Man blir sådär knasigt lycklig när man ser den där allra första bilden teckna upp sig på skärmen över det lilla huvudet, fötterna, armarna och magen… Den här gången har graviditeten känts mer overklig än någon av de tidigare med (vilket väl borde vara tvärtom eftersom man borde vänja sig nån gång), så det känns skönt att ha bildbevis på att det bor nån där inne, som man kan ta fram och titta på när det känns för overkligt igen.

Bebisen ska såklart ha sin egen hemsida och flik här på twum. Vi har lagt upp den redan nu med lite dagboksinlägg från magen/graviditeten. Såsmåningom ska den här bebisen få en mer riktig hemsida med, men storebror Tett står först på tur, han stackars som fått vänta i över 8 månader på sin. Men jag hoppas att vi kan ha bebis-sidan klar till ankomsten i slutet av juni i alla fall… Men så länge får ni nöja er med den här.
Självklart kan ni även den här gången gissa kön, det gör ni under "I magen"-fliken där det ligger en undersökning..

11 reaktioner till “Två storebröder i familjen”

  1. Ultraljud!
    Vi var ju där i onsdags och kollade in pyret, riktigt fräckt! Att de höll på och bökade så hade jag ingen aning om, jag satt och skrattade hela tiden åt det! Iallafall så blev vi framflyttade 5 dagar till den 29:e juni! Kram!

  2. Så spännande!!
    Nyfiken blir man också på vad det kan bli den här gången! Det är nu man skulle kunna ta upp statistiksnacket igen… 😉 Nöjer mig med att skicka en röst så länge.

Lämna ett svar