Gör Tett sällskap i sängen och går på majbrasa

Idag var jag ledig från dagis, och var hemma med pappa och Tett på dan. Mamma jobbade.

Efter att Tett hade sovit middag, och jag gick in och skulle hålla honom sällskap i hans rum, så tyckte pappa att det varit misstänkt tyst inne i Tetts rum ett tag. Men det var inget konstigt, jag hade bara klättrat in i Tetts säng och läste en bok för honom.

På eftermiddagen så gick vi till lekparken och busade. Först spelade pappa och jag boll. När jag skulle hämta bollen en gång så råkade jag ta på några växter som gjorde ont, men jag spelade vidare ändå. Pappa såg att jag fick lite ont så han kollade vad det var för växter, det var brännässlor. Jag fick handen full med blåsor, men jag hade så kul så jag kände inte att det gjorde så ont.

Sedan gungade vi en stund, jag puttade fart på Tett igen. Han älskar när jag gör det.

På kvällen, när mamma kommit hem, så åt vi middag och sedan tog vi en promenad till majbrasan. Jag fick fiska i fiskedamm på majbrasan, det var kul. Jag fick godis i påsen, också köpte mamma och pappa festis till mig. Sen träffade vi Yuuki som går på mitt dagis. Han hade en dockvagn som vi körde rally med. Han hade en söt docka som satt i vagnen med, som hette samma som Yuukis lillasyster.

Det var spännande tt titta på elden, den hade nästan brunnit upp helt när vi gick hem.


Lämna ett svar