Det är med delade känslor…

…som jag nu äntligen satt ut mitt vackra hus till försäljning. Och trots att jag är glad över att jag (för en gångs skull) fått en massa svar på min blocket-annons (brukar inte ha någon vidare lycka vad gäller blocket-försäljningar) så gör det ont i hjärtat när jag tänker på att mitt drömhus nu inte kommer att bli inrett av mig. Jag kommer inte att sitta i det fina köket vid den fina spisen och dricka mitt morgonte. Eller ute i rosenträdgården på baksidan (med utsikt över älven) och läsa morgontidningen medan de tunna vita gardinerna fladdrar i vardagsrummet av vindens kraft.

 

Men jag håller ändå tummarna för att jag ska hitta rätt köpare. Och för att de som köper huset gör det så vackert som jag så länge haft en dröm om att göra, och att de kommer att njuta massor av knarret i timmerstockarna, av teet och av den rosengård de planterar utanför. Men det är inte utan att det gör lite ont…

2 reaktioner till “Det är med delade känslor…”

  1. För att det håller på att förfalla…
    …och jag känner inte riktigt för att lägga pengarna på att lägga nytt tak och fixa nu (och hittar för den delen ingen som vill lägga taket heller)… så jo, det är väl av ekonomiska skäl. Och för att jag aldrig tror att jag kommer att prioritera att göra iordning huset…

    Men självklart har barn 4, 5 och 6 även med saken att göra, huset har inte så många rum så att det rymmer alla barnen 😉

Lämna ett svar