Får tjuvkika på dig igen

Idag har din pappa, din lille storebror och jag varit och tjuvkikat på dig igen via ultraljud. De mätte dig för att se om du var i ”rätt” storlek för din ålder, och det var du. Du väger nu ca 2,3 kilo, min lilla klump! Vi frågade såklart om hon som gjorde ultraljudet kunde se om du var en flicka eller en pojke, men det kunde hon inte 🙁 Det verkar helt enkelt vara så att vi får leva i ovisshet den här gången… Du satt upp i magen i alla fall, med rumpan neråt, benen sträckta rakt ut och med huvudet uppåt.

Vi fick inget exakt datum, men eftersom du var i rätt storlek för din ålder så betyder det att jag gjort 38 fulla veckor den 13 juni (på mormors födelsedag), och efter det vill de ta ut dig. Så doktorn gissade på den 14:e eller 15:e juni, men exakt datum får vi inom två veckor, per brev.

Vi frågade även om hur riskerna ser ut för att göra ytterligare ett kejsarsnitt (om vi vill att du ska få småsyskon), men hon sa att man kunde ta det beslutet först efter det här kejsarsnittet, för att avgöra om livmodern skulle klara av en graviditet till eller inte. Ska bli spännande. Men usch vad nervös jag känner mig för det här kejsarsnittet, är orolig för allt känns det som. Jag som varit så himla tuff förut 🙁

Lämna ett svar