Återbesök på BB – igen

Idag tog jag och mamma lite sovmorgon medan pappa, Tett och Moltas gick och lämnade Moltas på dagis. Det var skönt det. När pappa och Tett kom hem igen sov vi vidare en stund till, och sen gick mamma upp och duschade och satte sig framför datorn en stund.

Lagom till hon var färdig för frukost så var det dags för Tett att sova middag. Jag sover ju mest hela dagarna, så jag sov vidare, men lite pauser för mat förstås.

Efter en sen frukost för mamma och pappa så åkte vi till BB för ett återbesök igen. De tänkte ta hörselprov på mig igen, men då sa mamma att de redan gjort det i fredags och att allt såg bra ut då. De gjorde dock ett PKU-prov idag, men det kändes knappt fast de stack in en spruta och tog ur en massa blod från min hand. De tog vikt på mig också, och jag hade gått upp till 3475 gram. Inte så värst mycket men ändå uppåt. Skönt tyckte mamma som tycker att jag äter lite dåligt på dagarna (men gärna hela nätterna).

När vi var klara på BB, och de kollat på mammas förband med, så åkte vi ner till stan där mamma och pappa passade på att äta japansk lunch (Tett åt bulle och drack jos, han var rätt nöjd med det, och jag, jag bara sov). Efter lunchen gick vi i lite affärer, och mamma och pappa hittade en fin brun sjalett till mig med Bamsar på.

Sedan bar det av ut till Irsta där vi skulle kolla på en säng till storebror Tett, så jag kan få ta hans spjälsäng, den svarta som passar i mamma och pappas sovrum. Den såg bra ut, om än lite småskavd, så vi köpte den. Vad skönt det ska bli att få sova i en riktig säng snart, och inte den där sabla resesängen…

På kvällen var jag hemma ensam med pappa och brorsorna en stund, för mamma var på föräldramöte på brorsornas nya dagis. Ja, förhoppningsvis mitt blivande dagis med förstås… Jag var i alla fall jättesnäll mot pappa och bara sov hela tiden.

Lämna ett svar