Äntligen dagis igen!

Idag var det dags att gå på dagis igen, för första gången på två hela veckor. Oj vad kul! Pappa och Tett följde mig dit och lämnade mig där. Alla mina kompisar var jätteglada att jag var tillbaka, och gissa hur glad jag var över att få träffa alla kompisar igen. Jag sprang iväg direkt och lekte med Johannes. Han hade saknat mig massor när jag varit borta så länge!

Klockan fyra kom hela familjen och hämtade mig. Mamma, pappa, Tett och Vila. När vi kom hem sen så kom det en farbror och köpte mammas gamla mobiltelefon, och när han gått så fick jag och Tett storebrorspresenter från Vila som vi öppnade. I mitt stooora paket så var det en sparkcykel, och ärmkuddar för att ha när man badar som det var racerbilarna på. I Tetts paket var det en legoplatta och lego. Vi blev jätteglada för våra presenter. Jag provkörde sparkcykeln direkt, och Tett och jag lekte med Tetts lego. Också provade jag ärmkuddarna med, jag var superfin i dem minsann… och stark!

Sen åt vi mat och efter det var det meningen att vi skulle gått på möte på mitt och Tetts nya dagis där vi ska börja till hösten. Men jag bråkade så vid maten och efteråt, så pappa bestämde sig för att vara hemma med mig och Tett. Och Vila med blev det till sist, för hon åt så lagom att mamma kunde smita iväg på mötet själv. Jag och Tett badade innan det var sovdags för Tett, och sen kollade jag och pappa på ett avsnitt av Simpsons innan jag skulle sova.


Lämna ett svar