Åker till mormor och morfar

Idag var vi på dagis på förmiddagen, sen kom pappa och hämtade oss efter lunch. Då åt vi glass. Sen var det dags att åka till mormor och morfar. Vi fick se på film som vanligt i bilen, mamma köpte nya Laban-filmen när vi var och tankade. Vi stannade och gick på toaletten på Tönnebro som vanligt, och då passade vi på att leka lite. Det var några barn där och lekte med oss som hade glass, då ville vi också ha det. Men mamma och pappa sa att vi ju redan ätit glass idag, och det hade vi ju faktiskt.

När vi kom fram till mormor och morfar så kom alla och mötte oss. Vovvarna skällde jättehögt, så Vila blev jätterädd och ledsen. Tett tyckte också att det var lite otäckt när de skällde så och ville pussa på oss hela tiden, men det gick över snabbt.

Vi fick kräm av mormor och åt jättemycket. Fast Vila åt ingenting. Sen fick vi öppna paket, julklappar som vi inte hade kunnat öppna tidigare. Knasigt med julklappar flera månader för sent. Men det var en rolig julby, och en varsin sparbössa som det stod våra namn på. Vovvarna var också nyfikna må ni tro på våra paket. Vi fick fina bad-caper av mormor och morfar med som de köpt när de varit utomlands, de var jättejättefina. En med spindelmannen till Moltas, en med en superhjälte till Tett och en rosa princess-cape till Vila. Hoppas vi får bada imorgon så vi får prova våra nya caper.


Lämna ett svar