Doppa 12 mackor

Idag hade vi Knytte på dagis. Då har vi med oss mackor och en termos med varm Oboy i våra ryggsäckar, som vi går ut i skogen och fikar. Det är mums.

Sen blev det ännu mera mums när vi kom hem, för mamma var sugen på fusk-middag. Vet ni vad fusk-middag är för nåt? Det är sirapslimpa-mackor med ost på med Oboy till. Det bästa och fuskigaste är om man doppar smörgåsarna med. Det blir kladdigt, men åh så gott det är.

Mamma hade varit och handlat bröd innan hon hämtade oss, och gissa vad gott det var. Mamma doppade sina mackor, så då frågade jag om jag också fick det. Och det fick jag. Och oj vad vi åt. Jag åt 4 kaviar-mackor, och Moltas, han åt 6 mackor till och med. Gissa om vi var mätta sen. Vila åt bara två, men hon är ju ganska mycket mindre än oss. Men det blir ju ganska kladdigt som sagt när man doppar, så det var tur att pappa inte var hemma, han är inte så förtjust i kladd.


Lämna ett svar