Till mormor och morfar efter dagis, tjoho!

I morse var vi världens snällaste barn sa mamma. Trots att hon sov ända till halv sju var vi på dagis i tid för frukost. Vi var jätteglada alla tre och klädde på oss utan bråk (ja, mamma hjälpte förstås till). Men det är klart man är glad när man ska få åka till mormor och morfar efter dagis!

Klockan halv fyra dök äntligen mamma och pappa upp och hämtade oss. Åh vad vi längtat. I bilen tittade vi på Råttatouille och åt russin. I Gävle stannade vi och gick på toa och köpte mat på Mc Donalds. Det var coola robotar med, transformers, som kunde bli till en robot och en lastbil.

Vi hann somna gott alla tre innan vi äntligen var framme. Då var vi så trötta att vi inte ens orkade äta någon kvällsmacka, utan sa snällt godnatt och gick och la oss efter att vi kramats med mormor och morfar en stund. Men imorgon, då ska vi minsann busa, för då kommer Tilde, Sebastian och Molly hit. Fast Molly kan nog inte vara med och busa så värst mycket, hon är ju bara ett par veckor gammal…


Lämna ett svar