Jippie, stor nog för lekrummet!

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har fått vara i Ikeas lekrum medan mamma var och handlade på Ikea. Det fick jag för att jag har fyllt tre år nu ju. Åh vad kul det var. Jag badade bollhav och ritade och tittade på film. Och ville inte alls följa med hem när den roliga timmen hade gått.

Sen åkte vi hem och lämnade av varorna som pappa handlat på Ica och mamma på Ikea, sen åkte vi ner till stan på Barnfestival. Det var kul, men jag hade hoppats på att få bli målad till en tiger i ansiktet, men det var så långa köer hela tiden, och när vi väl ställde oss i kö sa de att vi inte fick, för att det var för många som väntade. Mamma lovade att de skulle måla mig till tiger hemma nån gång istället.

Vi fick glass på stan, och fiskedamm med godispåse. Det var kul. Också fick vi frukt med som de delade ut gratis, men den var inte så god. Vi tittade på alla konstverk alla förskolor hade gjort med. Finast var förstås den som Moltas har varit med och gjort, en Mulle i återvinningsmaterial, det ni!

När vi kom hem lekte vi ute en sväng, och sen myste vi på kvällen.

Lämna ett svar