Bad i Bjurhovda igen

I morse när vi åt frukost på altanen frågade mamma och pappa vad vi ville göra idag. Vi ville bada, där vi var igår, så vi packade ihop alla våra grejor och åkte dit. Det var inte alls många där, även fast det var så fint väder, så vi hade nästan poolen för oss själva, vilken lyx va? Och oj vad vi simmade, badade och busade. Mamma och pappa busade lite med oss i vattnet med, men mest hade vi skoj alldeles själva.

Vi köpte hamburgare och korv till lunch, det var gott. Oj vad hungrig man blir av att bada och busa. Sen badade vi jättelänge till, innan mamma och pappa tyckte vi behövde komma upp och värma oss. Också fick vi en varsin påse bilar, gissa vad glada vi blev då.

När vi hade ätit färdigt godis och blivit torra var vi inte så sugna på att bada längre, så vi gick till lekparken istället. Där gungade vi och fixade, men sen var vi ganska trötta, och hade inget emot att åka hem när mamma och pappa sa att det var dags. Vi somnade alla tre i bilen medan mamma och pappa uträttade lite ärenden, och fortsatte slappa när vi kom hem, vi satt i soffan och tittade på tv till och med fast Emil J kom hit, men han verkade inte ha något emot det han heller. Åh vilken skön dag, och oj vad skönt vi kommer att sova ikväll.


Lämna ett svar