På skolan, alldeles själv

Idag följde hela familjen med mig till skolan, och lämnade mig där. Jag hade inget emot att bli lämnad där, jag hade ju sett igår hur många kompisar jag hade där, och vad mycket roliga saker det fanns att leka med (och jag blev inte ens avis trots att Tett och Vila skulle få gå till lekparken). När mamma, pappa, Tett och Vila kom och hämtade mig kl 13 berättade jag för dem att vi hade haft samling, sen ritat namnskylt, lekt, haft rast (ute) då jag gungat gungbräda och spelat basket med några kompisar, sen åt vi lunch (pannbiff och makaroner, man kunde välja potatis också) och sen byggde vi en jättestor kul-bana. Den hann jag visa för mamma och pappa innan vi var tvungna att riva den för att vi skulle sluta för dagen.

Mamma och pappa hade bestämt att vi skulle gå direkt och bada när de hämtat mig, så vi gick mot Bjurhovda. Det är ett nytt ställe som vi inte varit på tidigare. Som kul var så gick vi förbi massa lekparker på vägen dit, så vi lekte massor innan vi äntligen kom fram. Det var en jättebra pool med grunt vatten där, knasigt att vi inte varit där tidigare. Mamma och pappa hade inga pengar med sig, annars skulle vi ha fått äta hamburgare där. De hade så det räckte till en varsin korv till Tett och Vila, så fick jag risgrynsgröt när vi kom hem, men det hade jag inget emot vill jag lova. Vi fick jordgubbar med efter maten, och sen hade vi fredagsmys med ostbågar och popcorn, och en ny film (Trubbel i Sagoland). En perfekt fredag!

Lämna ett svar