Ja må jag leva…

Idag var det min tur att fylla år. Jag blev uppvaktad inne i Vilas rum med fika på säng, sång och paket. När jag öppnade första paketet trodde jag på riktigt inte mina ögon. Jag blev alldeles chockad. Jag hade nämligen fått en alldeles egen iPod. Oj, oj. Som jag kan spela på, och titta på bilder och så. Oj, oj, oj.

Fick en massa andra paket med, och Tett och Vila fick paket med som vi öppnade. Sen åt vi frukost och sa hej då till mormor och morfar som skulle åka hem. Vi andra åkte iväg till badstranden en sväng, det kändes som en bra födelsedag att bada och sola 🙂

När vi kom hem från stranden förberedde vi för kalas med tårta, och fika, och sen kom farmor och farfar och firade mig. Åh vilken bra födelsedag det har varit. Och då har jag ju inte ens haft mitt riktiga kalas än…


Lämna ett svar