Moltas till skolan och vi till lekparken och affären, sen bad

Idag fick vi följa med och lämna Moltas på skolan, det var spännande. Men vi ville också stanna kvar, fast det fick vi inte, typiskt 🙁

Vi gick till lekparken direkt efter att vi lämnat Moltas. Där gungade vi, både på gungor och hästar, och åkte rutschkana och sparkade boll. Vi hade jättekul. Pappa somnade nästan på en tunnel, så Vila skrek ”vakna, vakna” 🙂

Sen gick vi till affären. Vi fick gå själva hela vägen, fast inne i affären fick vi sitta i vagnen. Sen fick vi gå själva hem också, vi har ju blivit så stora nu.

Vi vilade lite när vi kom hem, och åt lunch, innan det var dags att hämta Moltas igen, också kom Benjamin hit och hälsade på, då sov Vila. Sen hämtade vi Moltas och gick till badet i Bjurhovda. Det var skoj må ni tro, vi plaskade och simmade som bara den, även fast det var lite kallt i vattnet. Efter några timmar där promenerade vi hem, och vi fick korv att äta i vagnen, det var gott.

Hemma hade vi fredagsmys sen, med snacks och dricka och film. Det var mysigt som vanligt, men hela familjen längtar efter vår nya stora soffa som vi kan få plats i allihop, tillsammans!

Lämna ett svar